Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2011 16:03 - Най-лесния начин да отслабнеш
Автор: kastoraky Категория: Спорт   
Прочетен: 211 Коментари: 0 Гласове:
0



 Здравейте приятели.

Тук сте, защото искате да разберете как да свалите всички излишни килограми натрупани през зимата или просто вече Ви е писнало да Ви се подиграват за това, че сте леко позакръглени и се питате как да отслабна без тренировки, без никаква диета и лишаване от каквато и да е било храна, ПРОСТО ИСКАТЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ БЕЗ ДА ПРАВИТЕ НИЩО!!!

Тук е момента, в който ще трябва да ви разочаровам. Такова вещество, химикал, диета, упражнение или каквото там го наречете не се е родило все още, но Вие не се отчайвайте, защото ще ви науча как да отслабнете и как ще постигнете желаните резултати.

И така нека започнем най-напред с хранителния режим.

Има много видове диети които имат една и единствена цел, а тя е: НАМАЛЕТЕ ДНЕВНОТО КОЛИЧЕСТВО КАЛОРИИ.

Да за съжаление това е вярно, че трябва да намалите калориите за да отслабнете, но нека ви обясня нещо друго. Проблема на всички тези диети, е че вашият организъм е много по умен от всеки учен на планетата и до сега не се е родил този който ще го надхитри.Този проблем се изразява в това, че когато правите дадена диета например (намалявам дневната доза калории, намаляване на Бързите въглехидрати и мазнини и прочие ) да Вие ще отслабнете несъмнено, но това ще е до време и другия голям проблем, е че когато започнете да се храните нормално ще видите ефекта на йо-йо-то. Не само ще си върнете килограмите които сте изгубили, но и ще натрупате нови.

Има две решения на този доста неблагодарен проблем. Едното е да се примирите с формите които притежавате на този етап, другото е да започнете активно да спортувате.

Когато казвам да започнете нямам предвид да ходите на фитнес или да кажете на приятели, че утивате да поплувате един път два пъти седмично.

Трябва да спортувате по възможност всеки ден и по възможност всеки ден да е различен спорт ( разбира се билярда и дартса не са спортовете за които ви говоря да включите) . Защо трябва да е различен спорт? Защото когато спортувате плуване в началото ще Ви е трудно приемрно парвите няколко седмици след което ще започнете да плувате с лекота защото организмът Ви ще се е научил на това натоварване и чрез плуването няма да можете да го стресирате достатъчно, че да започне да гори мазнини.

Това е цялата философия. Просто непрекъснато трябва да стресирате организма си с нови и нови неща. Без значение дали това ще е хранителен режим , вид опражнения или различен вид спорт. Просто не позволявайте на вашето тяло да привиква с начина на стрес и натоварване под което го подлагате.

Надявам се, че съм бил полезен ако имате въпроси пишете с радост бих помогнал ако е по силите ми.

Поздрави



Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kastoraky
Категория: Спорт
Прочетен: 4651
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930